Кіровоград: на території заводу виявлено 2 мінометні міни

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

10 серпня о 10.00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмету на території заводу ПАТ "Червона зірка".

Після ретельного обстеження території фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області було знайдено та вилучено 2 мінометні міни 50 мм часів Другої світової війни. Цього ж дня виявлені боєприпаси було знешкоджено.

Шановні громадяни! На території Кіровоградщини продовжують виявляти боєприпаси часів Вітчизняної війни. З початку цього року саперами аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області здійснено 24 виїзди, під час яких виявлено та знешкоджено 257 вибухових предметів. Не зважаючи на те, що від війни нас відділяє 70 років, вони несуть людям таку ж смертельну загрозу, як і раніше. І навіть більшу, оскільки за десятки років лежання в землі під впливом атмосферних явищ стали непередбачуваними. У зв’язку з цим закликаємо ні в якому разі не чинити самостійно ніяких дій по відношенню до знайдених боєприпасів чи будь-яких предметів, схожих на них: не витягуйте їх із землі, не беріть до рук, не вдаряйте по них іншими предметами, не піддавайте впливу вогню. Натомість позначте місце знахідки та повідомте про неї службу порятунку за номером «101», міліцію чи місцеві органи самоврядування.

У ДСНС у кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool