Кіровоград: на світлофорах, що не працюють встановлять таблички

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт у Кіровограді тимчасово не працюють світлофорні об"єкти на перехрестях вулиці Великої Перспективної з вулицями Преображенської, Гоголя, Тимірязєва.

У Головному управлінні житлово – комунального господарства повідомили, що найближчим часом робота цих світлофорів буде відновлена і звернулися до водіїв та пішоходів з проханням бути уважними і ввічливими. Всі світлофорні об’єкти, що тимчасово не працюють повинні мати інформаційні покажчики, де має бути зазначено причину несправності та термін на її усунення. Таке доручення Головному управлінню ЖКГ дав сьогодні, 17 березня, міський голова Олександр Саінсус під час наради з керівниками виконавчих органів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool