Кіровоград: на смузі психологічної підготовки пройшли заняття з особовим складом пожежно-рятувальної служби області

Липень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Впродовж 5 та 6 липня у м.Кіровограді на смузі психологічної підготовки Управління ДСНС в області пройшли заняття з особовим складом підрозділів Кіровоградського гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту.

Заняття проводяться згідно з графіком на 2015-2016 навчальний рік та мають на меті підвищити рівень підготовки особового складу при роботі в засобах індивідуального захисту органів дихання.
Головне завдання навчань – тренувати бійців пожежно-рятувальних підрозділів для роботи у задимленому та токсичному середовищі, в умовах високих температур, а також у разі загрози вибухів, на висотах та у підвалах. Під час проходження смуги в умовах максимально наближених до реальної пожежі формуються високі вольові та професійно-бойові психологічні якості рятувальників.
На смузі імітувалися впливові фактори пожежі, вводилися непрогнозовані елементи та створювалися характерні перешкоди. Саме за таких умов співробітники державних пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області в апаратах захисту органів дихання та тепловідбивних костюмах, демонстрували свою професійну майстерність та готовність до виконання завдань за призначенням.
Проведення таких занять в системі підготовки працівників підрозділів пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини є однією з важливих передумов для успішної ліквідації пожеж та надання професійної допомоги постраждалим.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool