Кіровоград: на «Шкільному» відбувся День інформації

Листопад 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1500 | Коментарі: 0

Здоров’я – обов’язкова умова життя кожної людини. Тільки здорова людина життєрадісна, сповнена енергії може ефективно реалізувати свої потенціальні можливості.

Як зберегти своє на здоров’я довгі роки? Як бути бадьорим і впевненим у собі, не скаржитись на своє з здоров’я?

На всі ці запитання давали відповіді бібліотекарі філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні, організувавши День інформації «Бути здоровим – модно!»

Книги, представлені на книжковій виставці «Стиль здорового життя» ,вміщували інформацію про здоровий спосіб життя, рекомендації щодо фізичного загартування людини, боротьби зі шкідливими звичками.

З інформаційного міксу «Феномен життя і здоров’я» присутні дізналися секрет того, як зберегти красу та молодість на довгі роки.
Про складові компоненти їжі, позитивний вплив правильного харчування на здоров’я людини, гості зрозуміли взявши участь у бібліокросі «Яке харчування таке й здоров’я».

Відеоперегляд «Шкідливі звички: міраж і дійсність» надав інформацію про ризики сучасного життя, негативний вплив шкідливих звичок, нагадав про необхідність відповідального ставлення до свого здоров’я, навчив соціальним навичкам безпечної поведінки.

Протягом дня у бібліотеці працювала приймальня «Доброго лікаря», де кожен бажаючий міг поміряти тиск, навчитися як це правильно робити та отримати корисну інформацію.
Протягом заходу запрошені впевнилися, що бути здоровим модно і економічно вигідно.

Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool