Кіровоград: на «Шкільному» - «Стороннім вхід дозволено!»

Вересень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

«Стороннім вхід дозволено!» таку назву носив День відкритих дверей у бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні19 вересня,присвячений Дню міста.

Колектив філії підготував оголошення про проведення низки масових заходів та запрошення для всіх бажаючих завітати до бібліотеки.
Напередодні у бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Краю мій, прекрасний, розкішний, багатий»

На екскурсію до книгарні були запрошені дошкільнята дитячого садочка «Гномик». Діти залюбки відповідали на запитання літературної відео-вікторини «Вгадай героя» та відгадували загадки.

Промо-акція «Читай місто!» яка проходила біля бібліотеки,привернула увагу користувачів та перехожих.
Бібліотекарі пропонували висловити свої побажання місту в письмовій формі на інтерактивному стенді «Кіровоград – місто моїх мрій»», ознайомитися з новинками літератури про наш край, звертали увагу на стенд «Професіоналізм + креативність, або бібліотечні фантазії» де була розміщена інформація про нові креативні бібліотечні ідеї на базі привабливого інтер’єру та комфортного обслуговування, проводили міні-опитування «Бібліотека XXI століття, яка вона?», надавали інформацію про інноваційні послуги у бібліотеці.

Ніхто не залишився байдужим до тих трагічних подій, які відбуваються в країні, та висловив свої думки та побажання, як Україні так і місту на стенді «Війна сколихнула серця!».

Закінчилася промо-акція флеш-мобом «Читати класно!» з учнями НВО ЗНЗ №16, які були запрошені на інформіну «Кіровоградщина – перлина степова» та відео-перегляд «Моє місто: минуле і сучасне».

В бібліотеці протягом дня діяла студія «Фото-арт у книжкової полиці»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool