Кіровоград: на площі Героїв Майдану стало світліше

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 5759 | Коментарі: 0

На Площі Героїв Майдану у Кіровограді стало значно світліше у вечірній час.

Спеціалісти КП “Міськсвітло” сьогодні завершили встановлення тут сучасних енергоощадних ламп. Як повідомив директор підприємства Дмитро Тоток, загалом для освітлення центральної площі встановлено 45 світильників потужністю 32 Вт, які дають світловий поток, як 160 ватні. Це обійдеться для міського бюджету вп’ятеро дешевше, ніж було раніше.
Роботу комунальників перевірив міський голова Андрій Райкович і залишився задоволеним побаченим. Він доручив директору КП “Міськсвітло” підготувати проект програми відновлення зовнішнього освітлення в обласному центрі на наступний рік.
- У Кіровограді ще багато вулиць і провулків чекають на електриків, - відзначив Андрій Райкович. – Відповідно і у спеціалістів “Міськсвітла” буде багато роботи. Але необхідно дуже виважено підійти до проектування, до підбору типу світильників, освітлювальної арматури у оптимальному співвідношенні за ціною і якістю.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool