Кіровоград: на маршрут вийдуть чотири додаткових тролейбуси

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1977 | Коментарі: 4

Розвиток електричного транспорту в Кіровограді став предметом грунтовного обговорення під час зустрічі секретаря міської ради Івана Марковського з генеральним директором ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” Валерієм Гросулом сьогодні, 1 серпня.

Результатом перемовин, у яких взяли участь також профільний заступник міського голови Сергій Васильченко та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Анкудінов, стала домовленість про можливе збільшення кількості тролейбусів на маршруті №10 до 18 одиниць. Планується, що вихід на лінію чотирьох додаткових тролейбусів дозволить суттєво розвантажити пасажиропотік центрального і найзавантаженішого в обласному центрі маршруту. - Міська влада добре усвідомлює, що електричний транспорт виконує сьогодні надзвичайно важливу функцію транспорту соціального, - відзначив після зустрічі Сергій Васильченко. - Демократична вартість проїзду – 1,5 гриивні, зробила його популярним серед молоді, студенства а пенсіонери віддають йому перевагу через відсутність головного болю спілкування з водіями деяких маршруток. Безумовно, за електричним транспортом майбутнє - це чудово розуміють і міська влада, як замовник пасажирських перевезень, і керівницвто “ЄТК”.. Місто дало транспортникам зрозумілий посил – інвестуєте в екологічний транспорт, оновлюєте рухомий склад тролейбусів, міська рада буде підтримувати таку ініціативу, оскільки це дозволяє зберегти найголовніший баланс – баланс інтересів кіровоградського пасажира, наголосив Сергій Васильченко.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool