Кіровоград: на корупції викрито двох посадовців

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1701 | Коментарі: 0

Кіровоградською місцевою прокуратурою на вчиненні адміністративного корупційного правопорушення викрито двох посадовців Клинцівської сільської ради.

Зокрема, під час розгляду на пленарному засіданні сесії Клинцівської сільської ради питання про встановлення відсотку нарахування та отримання премії посадовцям, особи, щодо яких розглядалося питання, належним чином не повідомили свого безпосереднього керівника про виникнення конфлікту інтересів та були учасниками розгляду вищевказаного питання.

Дорожники Кіровоградщини вже сьогодні розпочинають підготовку до ямкового ремонту

Зважаючи на викладене, місцевою прокуратурою складено та направлено на розгляд суду два протоколи про вчинення адміністративних корупційних правопорушень посадовцями сільради, передбачених ст.172-7 КУпАП.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool