Кіровоград: на дівчину напав грабіжник

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Ним виявився 24-річний непрацюючий житель обласного центру. Жертвою зловмисника на одній із вулиць міста стала кіровоградка, що вранці йшла на роботу. За скоєне чоловік може потрапити за ґрати на кілька років.

Близько восьмої години ранку до чергової частини відділу Державної служби охорони при УМВС надійшла інформація про пограбування місцевої жительки. За вказаною адресою терміново прибув наряд групи затримання батальйону міліції ДСО у складі прапорщика міліції Миколи Новака, молодшого сержанта міліції Олександра Шаріпова та молодшого сержанта міліції Сергія Загребельного.
До працівників міліції звернулася 20-річна дівчина, яка повідомила, що декілька хвилин тому невідомий чоловік, застосувавши фізичну силу, відібрав у неї мобільний телефон та золоту каблучку.
Правоохоронці негайно вирушили на пошуки зловмисника та «за гарячими слідами» грабіжника затримали неподалік від місця скоєння злочину. У 24-річного раніше судимого кіровоградця працівники міліції виявили викрадені у потерпілої речі.
Затриманого для подальшого з’ясування обставин працівники ДСО передали слідчо-оперативній групі Кіровоградського міськвідділу міліції.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами
ВДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool