Кіровоград: на черзі вулиця Братиславська

Липень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

У Кіровограді плановірно виконується міська програма ремонту доріг. Ще одна вулиця в обласному центрі – Братиславська отримала нове життя після капітального ремонту. Тож на своєрідний урочистий пуск об’єкту завітали секретар міської ради Іван Марковський, депутати міської ради Віктор Ніколаєнко та Олександр Шамшур.

Зібралися тут і жителі мікрорайону. У них були свої плани на зустріч з представниками міської влади і власний гарний настрій від того, що з’явилася дорога з якісним покриттям вони хотіли підкріпити новими пропозиціями як зробити життя в місті зручнішим.
- Цього року ми виконуємо достатньо напружену програму відновлення доріг обласного центру, - відзначив під час зустрічі Іван Марковський. – При цьому приділяємо увагу як траснпортним магістрялям, так і внутрішньодворовим територіям. Здійснюємо постійний контроль за якістю робіт. Приклад тому - Братиславська. На її відновлення використано близько мільйона гривень з міського бюджету. Наступним кроком у мікрорайоні стане ремонт вулиці Ельворті від Медвєдєва до Колгоспної. Дорога під аркою давно потребує реконструкції – це, перш за все, безпека руху.
Секретар міської ради вкотре наголосив, що поява на території Кіровограда якісно відремонтованих доріг – це результат консолідованої роботи усього депутатського корпусу міста. У той же час, Іван Марковський відзначив, що у міській раді є депутати , які добре володіють ситуацією на своєму окрузі, знають його проблеми і уміють відстоювати інтереси жителів мікрорайону. Депутати Віктор Ніколаєнко і Олександр Шамшур належать саме до таких депутатів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool