Кіровоград: на Балашівці може з`явитись притулок для безхатченків (ФОТО)

Квітень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 2653 | Коментарі: 0

Сьогодні міський голова Кіровограда Андрій Райкович здійснив робочу поїздку, в ході якої підшукували підходяще приміщення для облаштування прихистку для безпритульних.

Для Кіровограда питання безхатченків є доволі актуальним. Людей, що потребують прихистку в місті чимало. Один із варіантів вирішення проблеми – використання «безхазяйного житла». Наприклад непрацююча котельня на Балашівці. Двоповерхова споруда вже давно не використовується за призначенням, все обладнання давно вирізали. Якщо місто візьме котельню на баланс, тут цілком можна облаштувати житло для безпритульних людей. На другому поверсі є вісім кімнат, де можна було б розташувати спальні, санвузол, та душова. Приміщення потребує ремонту. За попередніми припущеннями тут можна буде прихистити понад 20 безхатьків.

джерело

Кіровоград: на Балашівці може з`явитись притулок для безхатченків (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool