Кіровоград: молодого чоловіка зарізали кухонним ножем

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з ножовими пораненнями доставлено 23-річного кіровоградця.

Від тяжких травм потерпілий помер. Підозрюваного затримано, йому загрожує до п’ятнадцяти років ув'язнення.
Попередньо встановлено, що потерпілий, разом зі своїми знайомими, за місцем мешкання одного з товаришів, розпивали спиртні напої.
Раптом, під час захмелілої розмови, між чоловіками виник конфлікт. У ході суперечки зловмисник схопив кухонного ножа та ударив ним опонента у спину.
За «гарячими слідами» злочин було розкрито. Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 34-річний мешканець обласного центру, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування.
Знаряддя злочину – кухонний ніж зі слідами крові – вилучено.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool