Кіровоград: міський голова подав заяву про складання своїх повноважень

Лютий 22, 2014 | Новини | Переглядів: 2843 | Коментарі: 5

Міський голова Олександр Саінсус звернувся сьогодні, 22 лютого, з особистою заявою до Кіровоградської міської ради про складення ним повноважень голови.

Така заява є однією з підстав, відповідно до статті 79 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови.
- Я прийшов у місцеве самоврядування, щоб здійснити якісні зміни в розвитку рідного міста, реалізувати в Кіровограді такі необхідні соціально – економічні програми, наголосив Олександр Саінсус. – У реальності сьогодні міський голова є заручником політичних сценаріїв, до участі у яких я не хочу мати жодного відношення.
Заява міського голови має бути розглянута на позачерговому засідання сесії міської ради, дата і час проведення якої буде визначено найближчим часом.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool