Кіровоград: міський голова дав перші доручення

Листопад 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1780 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 листопада, міський голова Андрій Райкович провів свою першу робочу нараду з керівниками виконавчих органів міської ради

 - У міста є проблеми, які потребують свого вирішення, - наголосив під час наради Андрій Райкович. – Тому усі керівники мають із розумінням поставитися до необхідності включитися в роботу і у вихідний день.

Головними критеріями нашої діяльності мають бути плановість, ефективність командної роботи і прозорість дій, відзначив Андрій Райкович.
Перше доручення, яке надав міський голова стосувалося відродження системи соціальних магазинів у Кіровограді. Загалом таких закладів торгівлі буде п’ять і вони мають бути повністю укомплектовані необхідним торгівельним обладнанням та забезпечені товарами за соціальною ціною. Для цього міське управління торгівлі має провести відповідну роботу з керівниками підприємств. Крім того, звернув увагу Андрій Райкович, у місці розташування соціальних магазинів повинні бути заасфальтовані під’їзди і тротуари та функціонувати вуличне освітлення.

Кіровоград: на вулицях міста не буде торговельних об’єктів, які не сплачують податки

- Міська влада ставитиметься до малого бізнесу, як до партнерів, а не шукатиме приводів витиснути із них всі соки, - запевнив очільник міста. – Відродження ж роботи соціальних магазинів повністю відповідає сьогодні очікуванням і кіровоградців і продемонструє наші зусилля, направлені на вирішення проблем мешканців міста. Міський голова визначив і конкретний термін готовності початку роботи таких закладів. Це – 20 грудня поточного року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool