Кіровоград: міська влада звертається до ліквідаторів

Квітень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

28 років тому сталася одна з найбільших техногенних трагедій в історії людського суспільства – аварія на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції.
Тисячі кіровоградців щоденно несли небезпечні вахти біля розжареного реактора, рятували опромінених, очищали від радіації поля, сади, житло. Вони не вагаючись стали до боротьби з грізним і невидимим супротивником.
Схилимо голови перед їхньою мужністю і самопожертвою, перед світлою пам’яттю тих, хто своїм життям зупинив пекельну стихію. Спільними зусиллями, увагою та чуйністю маємо загоїти душевні і фізичні рани тих, хто пройшов через горнило війни з атомом.
Переконані, що наші серця ніколи не збідніють на вдячність та чуйність, а гуманізм і доброчинність стануть підґрунтям для якісних змін у ставленні до рятівників сучасної цивілізації.

Міський голова О.Саінсус    Секретар міської ради І.Марковський

Читайте: Правда о Чернобыле
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool