Кіровоград: міська влада запрошує навести лад в зелених зонах міста

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

25 квітня у Кіровограді проводиться другий загальноміський субботник. Усі кіровоградці, які люблять своє місто і мають бажання зробити його гарнішим і ошатнішим можуть долучитися до благоустрою місць відпочинку обласного центру.


13.00 – у парку – пам’ятці садово-паркового мистецтва "Ковалівський" працюють виконавчі органи Кіровоградської міської ради ;
13.00 - схили на Фортечних валах прибирають спеціалісти КРЕП № 3, ЖЕК № 7, ЖЕК № 13, Кіровоградське комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло"”
13.00 - парк-памятка садово-паркового мистецтва ім. Космонавтів - наводитимуть лад Кіровоградська обласна державна адміністрація;
14.00 – на зеленому масиві від вул. Валентини Терешкової до вул. Київської прибиратимуть громадська організація "Рідний Кіровоград" з народним депутатом України Андрієм Табаловим.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool