Кіровоград: міська влада планує відізвати згоду на передачу до комунальної власності СМСЧ- 19

Червень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

Проект рішення Кіровоградської міської ради щодо скасування пункту власного рішення в частині надання згоди на прийняття до комунальної власності міста Кіровограда державного закладу “Спеціалізована медико – санітарна частина №19 Міністерства охорони здоров’я України” пройшов процедуру погодження виконавчим комітетом.

- Це вимушений крок, - відзначив під час виконкому секретар міської ради Іван Марковський. – Ми дали згоду прийняти у міську систему цей заклад охорони здоров’я на умовах, які б мав розробити Кабінет Міністрів України і під гарантії державного фінсування лікарні через відповідну субвенцію.
До цього часу місту не запропонували зрозумілого механізму підписання акту прийому – передачі. Минулого року бюджет закладу складав близько 12 мільйонів гривень, а у 2015 році на фінасування медсанчастини №19 держава виділила всього 2,8 мільйона гривень.
Фактично, відзначив Іван Марковський, місто не має впливу на діяльність лікарні – заклад знаходиться в оперативному підпорядкуванні Міністерства охорони здоров’я, яке самостійно проводить і кадрову політику.
- Ми не хочемо бути заручниками обставин і перекладати на мешканців міста фінансові проблеми лікарні, - підкреслив Іван Марковський, - тож маємо намір відкликати згоду на передачу медсанчастини №19 у комунальну власність до моменту розробки юридично і фінасово виваженого механізму такої передачі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool