Кіровоград: міська рада не змогла обрати секретаря

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1797 | Коментарі: 0

Лічильна комісія міської ради, за відсутності одного свого члена, не змогла встановити результати виборів секретаря міської ради.

На цю посаду міський голова Андрій Райкович запропонував кандидатуру Володимира Смірнова, обраного від політичної партії “Самопоміч”.
Думки членів лічильної комісії розділилися: троє погодилися визнати літеру у виборчому бюлетені за позначку, троє відмовилися – відтак вибори із першої спроби не відбулися, про що був складений відповідний протокол.

Для продовження роботи депутати замінили відсутнього члена лічильної комісії, обраного по квоті ПП “Батьківщина” Олега Мельниченка на Романа Колісніченка. У сесійній залі оголошена перерва для підготовки повторного голосування.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool