Кіровоград: міліція спілкувалася з молоддю

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

Працівники міліції взяли участь у «Дні правових знань», що був проведений для студентів Кіровоградського національного технічного університету.

Мета заходу – виховання у молодого покоління поваги до закону, підвищення рівня правової культури, поглиблення знань про права і свободи людини та громадянина.
На зустріч з правоохоронцями завітали близько 500 студентів вишу, що навчаються на I-III курсах. Працівники міліції провели з ними роз'яснювально-профілактичну бесіду.
Зокрема, оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського МВ УМВС в області майор міліції Антоніна Рубаненко спілкувалася з присутніми з питань протидії злочинності у молодіжному середовищі.
Студенти отримали роз’яснення з окремих аспектів чинного адміністративного та кримінального законодавства, дізналися про найпоширеніші види злочинів і правопорушень серед молоді та профілактичні заходи, які вживають правоохоронці для їх попередження і припинення.
Крім того, присутнім детально роз’яснили їх права та обов’язки. Зокрема, особливу увагу було приділено питанню настання відповідальності у випадку порушення адміністративного законодавства – за розпивання спиртних напоїв та паління в громадських місцях.
Антоніна Миколаївна окремо зупинилася і на видах шахрайств та порадах, як не стати жертвою даного кримінального правопорушення.
Наприкінці зустрічі студенти мали можливість поставити представнику правоохоронних органів запитання, які їх цікавили, та отримати на них вичерпні відповіді.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool