Кіровоград: міліціонери продовжують відвідувати помешкання громадян

Липень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

На території Кіровоградської області тривають відповідні профілактичні заходи, у рамках яких правоохоронці постійно здійснюють візити за місцем проживання громадян на території обслуговування.

Під час таких зустрічей люди мають можливість безпосередньо звернутися до свого «шерифа» з повідомленням про вчинене правопорушення, отримати пораду в межах компетенції працівника міліції чи й просто допомогу у вирішенні проблемних питань.
У ході відвідувань помешкань громадян дільничні інспектори роздають жителям візитні картки з контактними даними, аби за необхідності вони могли зателефонувати до правоохоронців у будь-який момент.
Загалом упродовж проведення заходів працівники міліції вже відвідали кількадесят тисяч помешкань жителів області. У результаті спілкування з громадянами працівники міліції отримали близько півсотні різноманітних повідомлень, які було направлено в окремі підрозділи внутрішніх справ для перевірки. Майже половина викладених фактів знайшли своє підтвердження.
Також у ході проведення операції дільничні інспектори міліції звертають увагу на людей похилого віку, які потребують соціального захисту. У подальшому відповідна інформація направляється до органів місцевого самоврядування.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool