Кіровоград: мешканців позбавили шостого автобусного маршруту

Вересень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1737 | Коментарі: 0

Близько року у Кіровограді не діяв маршрут №6 (вулиця Героїв Сталінграда – Радгосп «Тюльпан».

Мешканці міста неодноразово зверталися з проханням його поновити, і нинішній міській владі вдалося розв’язати цю проблему. Враховуючи соціальну необхідність забезпечення автобусним сполученням кіровоградців, управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради, як організатор перевезення пасажирів, уклало з фізичною особою – підприємцем Віталієм Кобченком договір щодо тимчасового обслуговування маршруту №6. Перевізник при цьому погодився перевозити пасажирів за тарифом дві гривні 50 копійок.
Однак це не сподобалося іншому перевізнику – ПП «Олікс», який звернувся до суду з вимогою визнати цей договір недійсним. 19 вересня нинішнього року суддею господарського суду Кіровоградської області Поліщук Г.Б. прийнято рішення, яким визнано недійсним зазначений договір та фактично позбавлено міську владу повноваження щодо організації забезпечення територіальної громади міста безпечним, якісним та ефективним перевезенням пасажирів, а мешканців міста – можливості користування міським автобусним маршрутом №6.
Приймаючи таке рішення, суддя господарського суду Кіровоградської області фактично стала на бік ПП «Олікс», якому байдужі потреби громади міста.
На дане незаконне судове рішення буде подана апеляційна скарга, і ми маємо надію на те, що апеляційний суд все ж таки стане на бік громадян та залишить в силі договір, який забезпечував потреби мешканців мікрорайону Лелеківки та селища Молодіжного в перевезеннях.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool