Кіровоград: мешканці гуртожитку знову прийшли до міськради

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Мешканці кіровоградського гуртожитку на проспекті Університетському, 21 і міська влада продовжують спільними зусиллями відстоювати порушені права людей.

12 січня відбулося вже друге зібрання жителів з представниками міської влади за участі заступників міського голови Олександра Мосіна та Олександра Грабенка. На зустрічі були проаналізовані результати виконання доручень, наданих 5 січня.

Виконана більшість із намічених пунктів плану спільних дій, відзначив Олександр Мосін. Так, поліція прийняла, зареєструвала у Єдиному реєстрі досудових розслідувань заяви від мешканців та відкрила кримінальне провадження за підозрою порушення прав неповнолітніх дітей, які проживають у проданих квартирах гуртожитку. На адресу Головного управління юстиції направлене звернення, у якому висловлене клопотання перевірити дії нотаріуса, який засвідчив правочин купілі- продажу квартир, що може порушувати права дітей. Підготовлені і відправлені листи до народних депутатів від Кіровограда з проханням ініціювати перевірку законності приватизації гуртожитку, досягнута домовленість із прокуратурою про отримання матеріалів попередніх розглядів справ по гуртожитку, триває пошук адвокатів, які ефективно зможуть представляти інтереси мешканців гуртожитку.

- Ми діємо виключно у рамках правового поля, але за продуманим алгоритмом, який обов’язково принесе успіх, - наголосив під час зустрічі Олександр Мосін. – І наше головне завдання – повернути людям житло.
Чергова зустріч запланована на середину наступного тижня. Є сподівання, що слідчі органи поліції за результатами свого розслідування матимуть що сказати людям.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool