Кіровоград: майже 260 протоколів за фактами виготовлення та зберігання самогону

Липень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Наприкінці червня поточного року у приміщенні міськвиконкому відбулася чергова зустріч старшого дільничного інспектора Кіровоградського міськвідділу міліції Юрія Пантюхова з головами квартальних комітетів Кіровського району міста Кіровограда.

Участь у нараді також взяли представники Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату та Управління методологічного прогнозування біологічного захисту та роботи з пестицидами.
Учасники заходу обговорили питання щодо безпечного поводження з пестицидами на присадибних ділянках, протидії незаконному виготовленню, зберіганню самогону та апаратів для його виготовлення, а також оповіщення громадян про призов на строкову військову службу.
У ході зустрічі було проаналізовано і роботу дільничних інспекторів міліції Кіровоградського міськвідділу міліції за підсумками 6 місяців поточного року та окреслено питання, які потребують негайного вирішення.
Загалом за звітний період дільничні інспектори міліції обласного центру склали близько 1070 адміністративних протоколів, у тому числі майже 260 – за фактами виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення.
Юрій Пантюхов зазначив, що дільничні постійно відвідують помешкання громадян з метою попередження злочинів і правопорушень на території обслуговування. «Шерифи» надають поради стосовно того, як не стати жертвою шахраїв та квартирних злодіїв. Особлива увага приділяється людям похилого віку. Наразі дільничні інспектори міліції відвідали близько двох тисяч помешкань, з яких понад 300 осель пенсіонерів.
Також проводиться профілактична робота серед осіб, які були раніше засудженні, та схильних до насильства у родинах. На території обласного центру на обліку перебуває 1176 таких осіб.
Зі свого боку, голови квартальних комітетів подякували старшому дільничному інспектору міліції за допомогу у вирішенні проблемних питань.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool