Кіровоград має один із найвищих показників чисельності учасників АТО

Червень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Кіровоград виявився лідером в організації адаптації учасників антитерористичної операції та їх сімей, виділши максимальну частку міського бюджету на матеріальну допомогу учасникам АТО.

Кіровоград передбачив у міському бюджеті минулого року 6, 017 мільйонів гривень для надання допомоги “атовцям” та їх родинам, що складає 0,52% видаткової частини міського бюджету. За цим показником наше місто майже вдвічі випереджає Умань (0,28%) та Павлоград (0,25%).
Для порівняння, міська рада Запоріжжя заклала на підтримку учасників АТО 0,17% бюджетних видатків, Маріуполя – 0,16%, Одеси – 0,02%.

Кіровоград має також один із найвищих показників чисельності учасників АТО на одну тисячу населення міста – 8,3. Вищий має лише Чугуїв – 11,4
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool