Кіровоград: крадій завдав власнику автомобіля ножового поранення

Липень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Вночі кіровоградець почув, як спрацювала сигналізація транспортного засобу. Намагаючись затримати крадія, чоловік отримав удар ножем в область грудної клітини. Підозрюваного правоохоронці розшукали за добу.

Працівники Кіровоградського міськвідділу міліції отримали повідомлення про доставлення до обласної лікарні 30-річного чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.
Попередньо було встановлено, що кіровоградець відпочивав удома. Близько 3-ої години ночі почув звук сигналізації. Чоловік та його сусід вибігли на вулицю й помітили невідомого, який за допомогою викрутки намагався проникнути всередину транспортного засобу. При спробі затримати злодія власник авто отримав удар ножем. Після скоєного зловмисник утік.
- За добу працівники сектору карного розшуку затримали підозрюваного, - повідомив керівник міської міліції Володимир Гавриленко. - Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 18-річний житель Кіровоградського району. За місцем мешкання зловмисника правоохоронці вилучили речові докази – одяг з плямами крові та ніж.
Як з’ясували слідчі, хлопець хотів підзаробити грошей, обікравши чужу автівку.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool