Кіровоград: комісія підтримала пропозицію щодо обмеження контрольних функцій місцевих державних адміністрацій

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

8 жовтня під головуванням секретаря міської ради Ігоря Волкова відбулося засідання Кіровоградської міської експертної робочої групи з опрацювання та підготовки пропозицій до проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

У Кіровограді продовжується активне обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, ініційоване Президентом України Віктором Януковичем, відзначив у своєму вступному слові Ігор Волков.
За інформацією Ігоря Волкова, станом на 20 вересня 2013 року в обласному центрі відбулося близько 70 заходів, в яких взяло участь більше 7 тис. осіб. За інформацією, що надійшла за результатами обговорення, більшість колективів підтримують проект Концепції.
Усі пропозиції були розглянуті на засіданні міської експертної робочої групи та ухвалений відповідний проект рішення щодо включення їх до інформації від Кіровоградської області, яка буде направлена Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Серед інших пропозицій міська експертна група підтримала таку, що обмежує функції місцевих державних адміністрацій лише щодо координації виконання делегованих повноважень органами місцевого самоврядування та котролю за діяльністю територіальних органів міністерств та відомств України.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool