Кіровоград: із очищенням від снігу комунальники міста справилися на «задовільно»

Січень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

Оцінку «задовільно» отримали міські комунальники, за прибирання міста від снігу від міського голови Андрія Райковича.

Із самого ранку Андрій Райкович обстежив, як прибране місто, і мав низку зауважень, які озвучив комунальникам під час апаратної наради сьогодні, 11 січня.

Під’їзні шляхи розчищені та посипані не скрізь, тротуари теж в заметах. Не виконують свої зобовязання і власники торговельних точок, аптек, закладів громадського харчування.
- У нас вся земля приватизована чи віддана в оренду, все місто в магазинах, але і біля них не прибрано, хоч слідкувати за своєю прилеглою територією - це їхня задача, - відзначив очільник міста. - Необхідно комплексно підходити до вирішення цієї проблеми – у місті надзвичайна ситуація, тож прибирати сніг треба усім.”

Не зважаючи на те, що техніка, яку мають в розпорядженні представники комунальних служб вже стара, роботу необхідно і можна проводити якісніше. І боротись із заметами не вісім годин на день, а цілодобово, наголосив Андрій Райкович, з підміною водіїв, створення їм належних умов для відпочинку.

Також міський голова планує звернутись до власників великих підприємств — аби ті допомогли місту, виділивши необхідну для прибирання техніку. Активніше мають включитися в роботу і Ленінський та Кіровський райони міста – їхнє завдання мобілізувати трудові колективи та мешканців приватного сектору.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool