Кіровоград: грабують на вулицях міста

Серпень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернулася 25-річна кіровоградка.

Грабіжником виявився раніше судимий 41-річний житель обласного центру. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. За кілька діб працівники карного розшуку затримали нападника.
Як з’ясувалося, ввечері, на одній із вулиць міста увагу зловмисника привернула жінка із золотим ланцюжком на шиї, яка йшла йому на зустріч. Наблизившись до жертви, грабіжник зірвав прикрасу й зник з місця пригоди.
Крадений ланцюжок чоловік відразу ж продав, а отримані кошти у сумі близько 2 тисяч гривень витратив на власний розсуд. За словами підозрюваного, гроші йому були потрібні, щоб повернути борг.

На Кіровоградщині хлопець отримав поранення ножем

- Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Сергій Сухопар. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
За матеріалами Кіровоградського МВ в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool