Кіровоград: грабіж серед білого дня

Вересень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Двоє раніше судимих кіровоградців, 30 та 27 років, зривали золоті ланцюжки з жительок обласного центру. Нападники встигли привласнити ювелірних виробів на суму близько 30 тисяч гривень. За вчинене їм загрожує до шести років ув’язнення.

- Профілактика та розкриття вуличних злочинів для працівників міліції є одним із пріоритетних напрямків роботи. Тому встановлення та затримання осіб причетних до даного тяжкого кримінального правопорушення стало першочерговим завданням для правоохоронців і оперативники доклали для цього максимум зусиль – наголошує начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко.
До міського відділу міліції надійшло ряд повідомлень від кіровоградок про те, що їх пограбували.
Працівники сектору карного розшуку почали відразу ж відпрацьовувати усіх осіб, які могли бути причетними до скоєння даного правопорушення і їх старання виявились не марними. Розшуковцям вдалося виявити та затримати грабіжників.
У ході слідства стало відомо, що чоловіки за попередньою змовою, серед білого дня, наблизившись впритул до своєї жертви, зривали з шиї золоті ланцюжки з кулонами та хрестиками й тікали у невідомому напрямку. Потім золото здавали до ломбардів, а отримані кошти витрачали на власні потреби, зокрема наркотичні засоби.
Тепер за скоєння низки пограбувань молодикам доведеться відповісти перед законом.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool