Кіровоград: грабіж серед біла дня

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 30-річний кіровоградець, який повідомив про те, що він став жертвою пограбування.

Близько 10-ї години ранку зловмисник помітив чоловіка, який відпочивав в одному із кафе. Підійшовши ближче, він попросив у нього запальничку. Та цього невдячному молодику виявилося мало й він вирішив прихопити ще й мобільний телефон співрозмовника, який лежав на столику. Поцупивши побілку, грабіжник втік.

Потерпілий відразу ж зателефонував до правоохоронних органів.

У результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку міськвідділу встановили та затримали підозрюваного. Чоловік намагався уникнути кримінальної відповідальності, переховуючись в одному з населених пунктів Кіровоградського району.

Свою здобич злодій встиг швидко продати на одному із ринків. А гроші витратив на власні потреби, зокрема на алкогольні напої.

У ході слідства було встановлено, що підозрюваний причетний ще до одного аналогічного кримінального правопорушення. Цього ж дня грабіжник відкрито заволодів гаманцем та телефоном 50-річної кіровоградки.

Затриманий раніше вже відбував покарання за скоєння грабежу.

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України – розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського МВ Сергій Коса. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.


За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool