Кіровоград: голова обласної державної адміністрації про ситуацію у державі

Січень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 2487 | Коментарі: 0

Європу в Україні ми зможемо побудувати лише наполегливою працею, будь-які спроби певних політичних сил застосувати силу та розгойдати ситуацію призведуть лише до трагічних наслідків

На цьому голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко наголосив під час робочої поїздки до Голованівського району

Під час спілкування з працівниками ТОВ "Відродження" Андрій Ніколаєнко висловився про події, які відбуваються у столиці нашої держави. Голова ОДА відзначив, що так саме розділяє занепокоєння людей заворушеннями, що спровоковані певними екстремістськими силами з метою дестабілізувати політичну та економічну ситуацію у державі. – Будь-які спроби розгойдати ситуацію в країні, вдатися до насильства заради задоволення політичних амбіцій, призведуть лише до трагічних наслідків, від яких страждатимуть люди, які хочуть мирно працювати, вчасно отримувати заробітну плату та відчувати себе соціально захищеними, – наголосив очільник області.
– Європу в Україні ми зможемо побудувати лише наполегливою працею, створюючи нові підприємства, розвиваючи соціальну інфраструктуру, щоденно дбаючи про добробут та благополуччя людей. І сьогодні ми мали змогу побачити, що люди на Голованівщині обирають мирне життя, і щоб жити краще – будують нові підприємства, ремонтують дитячі садочки та ФАПи, дбають про здоров’я своїх дітей, розвиваючи спортивну інфраструктуру – це те, до чого ми маємо прагнути, заради розвитку нашої області, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool