Кіровоград: гарбуз-велетень, конкурс вареників та брейк-данс

Жовтень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1817 | Коментарі: 0

У Кіровограді  вже втретє пройшла подія національного масштабу ‒ найбільша в країні агропромислова виставка "АгроЕкспо", на яку з’їхалися аграрії з усієї України. Цього року, як і в минулому, в рамках виставки відбувся народний "Покровський ярмарок", що традиційно відкривається на другий день виставки.

Крім самобутніх етно-сувенірів, рушників, виробів ковалів-художників та мистецьких композицій з металу, а також виставки квітів, кущів та дерев для дому і саду ярмарок запам'ятався своїм відвідувачам ще й колоритними конкурсами.
Хто цьогоріч виростив гарбуза-гіганта?
Першого дня на "Покровському ярмарку" пройшов конкурс на найбільший гарбуз ‒ "Гарбуз-велетень".
Суть конкурсу є доволі простою. Конкурсанти по черзі ставили на ваги свої гарбузи-гіганти і той, чий овоч виявлявся найважчим ставав переможцем.
Цього року перемогу виборов житель Кіровоградського району Олександр Корнета, який на власному городі виростив гарбуз вагою 38 кг 300 г. Винагородою за старання став 32-дюймовий телевізор.
Торік переможцем став житель села Суботці Знам'янського району Василь Куцов. Вага його гарбуза склала 49 кг 800 г.
Яскравий конкурс вареників

У Кіровограді вже втретє пройшла подія національного масштабу ‒ найбільша в країні агропромислова виставка "АгроЕкспо", на яку з’їхалися аграрії з усієї України. Цього року, як і в минулому, в рамках виставки відбувся народний "Покровський ярмарок", що традиційно відкривається на другий день виставки.

У Кіровограді вже втретє пройшла подія національного масштабу ‒ найбільша в країні агропромислова виставка "АгроЕкспо", на яку з’їхалися аграрії з усієї України. Цього року, як і в минулому, в рамках виставки відбувся народний "Покровський ярмарок", що традиційно відкривається на другий день виставки.

Другий день виставки "АгроЕкспо" запам'ятався її відвідувачам також яскравим шоу-конкурсом вареників.
Учасники з усіх куточків Кіровоградської області представили свої смачні вироби спочатку на суд журі, а потім ‒ відвідувачів виставки.
Серед кулінарних шедеврів були й незвичні для нашого краю, але від того не менш смачні вареники з чорницею, патріотичні синьо-жовті вареники, улюблені для кожного українця вареники з вишнею, картоплею і капустою. Зважаючи на багату видову палітру вареників, номінації розділили на солодкі й солоні.
Серед солодких вуханів перше місце здобули вироби кіровоградського кафе "Алсан", а серед солоненьких смаколиків тріумфували вироби кафе "Food House".
"Покровський ярмарок" навчив своїх відвідувачів азам брейк-дансу
На останній день проведення "Покровського ярмарку" відвідувачі найбільшої в Україні виставки мали змогу поспостерігати за виступом 5-6-річних вихованців школи танців "Las Vegas Family" і самим навчитися деяким елементам танцю.
Також цього дня традиційно провели конкурс на найкращі експозиції районів, представлених на ярмарку. Переможець ‒ експозиція Олександрійського району.
Наступного року "АгроЕкспо" та "Покровський ярмарок" також відкриють свої двері для учасників та відвідувачів з усіх куточків України. Не пропустіть унікальну можливість відчути весь драйв аграрної промисловості та насолодитися атмосферою справжнього українського ярмарку!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool