Кіровоград: фракція «Батьківщина» ініціюватиме проведення кадрової сесії у міській раді

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

У перерві сьогоднішнього сесійного засідання секретар міської ради Іван Марковський провів прес-конференцію.

Він пояснив, чим була викликана необхідність перерозподілу видатків міського бюджету – за його словами, потрібно було вивільнити кошти на забезпечення повноцінної діяльності галузі освіти та медицини.
Іван Марковський пропонував, зокрема, з різних статей зняти близько 8 мільйонів гривень. Серед першочергових видатків, від яких міська рада могла б відмовитися, Іван Марковський назвав позбавлення пільг з орендної плати ДП “Кіровоградтепло” (6 мільйонів гривень на рік), відмова від зведення вхідної арки (800 тис. грн.) та шахового павільйону в Ковалівському парку (350 тис. грн.), реконструкції вулиці Дворцової (300 тис. грн.), скорочення фінансування на висвітлення своєї діяльності у засобах масової інформації (132 тис. грн.), зменшення відшкодування відвідування лазні пільговими категоріями населення (139 тис. грн.) тощо.
Також Іван Марковський повідомив про те, що фракція ВО «Батьківщина» виступила з ініціативою 15 травня провести кадрову сесію міської ради, яка має остаточно завершити процедуру “перезавантаження влади”. На посаду першого заступника міського голови фракція “Батьківщина” пропонуватиме депутата Павла Топчія.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool