Кіровоград: експрес-доставка для мешканців міста

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

Відтепер кіровоградці зможуть швидко та зручно не тільки отримувати товари з допомогою експрес-доставки “Меркурій”, але й розрахуватись за отримані послуги зручним безготівковим платежем.

ПриватБанк та експрес-доставка "Меркурій" запустили мобільний додаток, що дозволить кур'єрам компанії приймати оплату за послуги за допомогою пластикових карт Visa/MasterCard. Як повідомили в банку, тепер клієнти експрес-доставки "Меркурій" можуть оплачувати товари і послуги не лише готівкою, а й банківськими картами безпосередньо при доставці кур'єром. Крім того, прийом безготівкових платежів дозволить компанії підвищити якість обслуговування клієнтів і безпеку роботи кур'єрів, а також автоматизувати облік оплати замовлень.

"Унікальна можливість оплати товарів у кредит, а також рішення одвічної проблеми кур'єрських служб з безпекою готівкових розрахунків та здачею дає новий поштовх розвитку кур'єрського бізнесу, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - А головне, зручний прийом платежів по картах зробить клієнтів задоволеними і щасливими".

Мобільний еквайринг для кур'єрів "Меркурія" працює на всіх мобільних пристроях на базі Android. Завантажити додаток можна безкоштовно. Для використання сервісу достатньо бути співробітником компанії. Всі платежі захищені багаторівневою системою безпеки, яка практично виключає можливість несанкціонованого доступу до картки.

"З технологіями ПриватБанку ми пропонуємо нашим клієнтам зовсім новий рівень сервісу, - говорить директор з економіки експрес-доставки "Меркурій" Людмила Хоречко. - Прийом безготівкових платежів особливо цікавий організаціям, які ведуть торгівлю через Інтернет. Тепер істотно полегшена робота наших кур'єрів і бек-офісу, а інтернет-магазини отримують кошти прямо на р/р, що дуже зручно і вигідно. Ми вдячні банку за відмінну ідею та її втілення".

Технологія мобільного еквайрингу ПриватБанку iPay працює на українському ринку з 2010 року і є найпопулярнішою на території СНД. За даними на 25 червня, активними користувачами системи є більше 150 тисяч клієнтів. Найактивніше мобільний еквайринг ПриватБанку використовується в таксі, в сферах побутових, страхових послуг і т. д.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool