Кіровоград: еко-година «Помічники Чепурика»

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Протягом останніх двох тижнів, в рамках літньої оздоровчої кампанії Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка, бібліотекарі відділу сприяння технічній творчості молоді працювали над підготовкою справжніх знавців екології.

Еко-годину «Помічники Чепурика» відвідали учні ЗОШ №4, ЗШ №7, СЗШ №14, спеціальної загальноосвітньої школи №1 та Первозванівської ЗОШ.
Захід, що розрахований на молодших відвідувачів літніх дитячих майданчиків, побудований на діалогах, завданнях, інтерактивних іграх та переглядах мультфільмів. В процесі спілкування відвідувачі дізнавалися про те, що таке екологія, якої шкоди людина завдає природі та чим це загрожує у майбутньому. Юні школярі з радістю виконували завдання із сортування сміття на швидкість. Учні залишилися під враженням від статистичних даних та прийшли до спільного висновку, що чисте майбутнє – це справа кожного. Бути агентом чистоти – це не лише звання, а й особистий обов’язок дотримуватись правил чистоти.
Сподіваємось, що отриманні знання в бібліотеці стануть корисними і за її межами, а почесне звання «агент чистоти» учні збережуть на все життя!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool