Кіровоград: доводиться розгрібати «Авгієві конюшні»

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1481 | Коментарі: 0

Всі пивні намети та майданчики у Кіровограді функціонують з благословіння минулої влади, а жодного дозволу, чи жодної облікової картки об’єкту сезонної торгівлі нині діючі заступники міського голови та керівники виконавчих органів не видавали і не підписували.

Так прокоментував секретар міської ради Іван Марковський колективний депутатський запит депутатів міської ради, які донедавна представляли фракцію Партії регіонів, з проханням “пояснити та дати належну оцінку появи цього літа в обласному центрі – м. Кіровограді величезної кількості пивних наметів”. - Поява такого депутатського запиту може викликати меншою мірою здивування, що депутати керуючої на той час у місті Партії регіонів не знали, що робить затверджений ними профільний заступник міського голови і начальник управління сприяння розвитку торгівілі та побутового обслуговування, - наголосив Іван Марковський. - Поки що нам доводиться лише розгрібати ці “Авгієві конюшні” в царині літньої торгівлі.
Секретар міської ради порекомендував депутатам, що підписали такий запит, взяти найактивнішу участь у роботі створеної міською радою тимчасовій депутатській комісії, яка здійснює сьогодні аналіз діяльності всіх сезонних об’єктів торгівлі та на ділі довести, що вони дійсно вболівають за рідне місто.
- Я вже пропонував таким депутатам, а тепер пропоную шановним підписантам , давайте разом вийдемо і демонтуємо всі незаконні місця торгівлі, які з’явилися в Кіровограді за вашої згоди, - підкреслив Іван Марковський. – Адже міліції сьогодні не до літньої торгівлі, проте поки що жоден із підписантів не зголосився на це.
Поява таких запитів - це не що інше, як намагання відволікти увагу громади від тієї виличезної кількості грубих порушень чинного законодавства, яку допускала минула влада, переконаний Іван Марковський, - сьогодні ми робимо перевірки і аналіз таких фактів, а завтра вже зможемо передати в органи прокуратури та публічно назвати конкретні імена тих, хто допускав такі порушення.
- Можливо надто коротка пам’ять у тих, хто передавав по завищених цінах будівельні матеріали і взуття, хто виділяв землі у природоохоронному фонді (не посоромилися навіть прихватити ділянку біля Меморіалу Слави на Фортечних валах) і багато іншого, проте таємне завжди стає явним, - попередив Іван Марковський.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool