Кіровоград: досудове розслідування за фактом пошкодження автомобіля кандидата у народні депутати на контролі прокуратури

Жовтень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Прокуратурою взято на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом нападу на авто кандидата у народні депутати.

У день виборів невідомі особи пошкодили камінням автомобіль «Мерседес-Віто», яким пересувався кандидат у народні депутати України. За вказаним фактом відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.
На разі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення обставин кримінального правопорушення та осіб, які його вчинили.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool