Кіровоград: до музею завітали вихованці дитячого садочка

Листопад 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

3 листопада на екскурсію до пожежно-технічної виставки-музею Управління ДСНС в області завітали у гості вихованці дитсадка №23 «Супутник» м. Кіровограда.

Завідувач виставки Оксана Мачак ознайомила дошкільнят з історією створення пожежної охорони, технічними можливостями гасіння пожеж та озброєнням бійців Служби «101» у давноминулі часи і сьогодення. Але, звичайно, найважливішою для маленьких кіровоградців є зала профілактики та попередження пожеж. Показ дзеркальних діарам, трансляція навчального відеофільму «Варто знати кожному», ознайомлення з макетами застарілих боєприпасів та зразків сучасних вибухових пристроїв та перших дій у разі їх виявлення - все це слугує для того аби переконати відвідувачів, що слід дотримуватися правил пожежної і техногенної безпеки та берегти власне життя і здоров’я від необачних вчинків.

Окрім виставки-музею діти побували й на екскурсії у державній пожежно-рятувальній частині №1 м.Кіровограда, ознайомилися з технікою, бажаючі мали можливість відчути себе рятувальниками, вдягнувши каску й посидівши за кермом пожежного автомобіля. Діти були у захваті від подорожі до країни знань з безпеки життєдіяльності. У спілкуванні з працівниками Служби порятунку вони пообіцяли, що ні в якому разі не будуть гратися з вогненебезпечними предметами та завжди прислухатимуться до порад дорослих в питаннях безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool