Кіровоград: до міської ради за пільгами звернулися комунальні підприємства

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та ефективного використання бюджетних коштів.

Комісія під головуванням начальника управління економіки Олени Осауленко заслухала 20 запрошених керівників підприємств-боржників щодо стану погашення податкової заборгованості та розглянула клопотання керівників комунальних підприємств “Трест зеленого господарства”, “Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування”, „Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба”, „Міськсвітло”, КПУШ, Кіровоградської обласної організації “НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА ХУДОЖНИКІВ УКРАЇНИ” та Кіровоградської обласної громадської організації „Єлисаветградське православне товариство” щодо надання їм у 2015 році пільг по сплаті земельного податку.
За підсумками розгляду члени комісії рекомендували управлінню економіки підготувати на чергову сесію Кіровоградської міської ради проект рішення щодо надання таких пільг у наступному році.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool