Кіровоград: до керівництва Управління УМВС в області звернулося близько 400 громадян

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

На особистий прийом до керівництва Управління та галузевих служб УМВС протягом першого півріччя звернулося близько 400 громадян

Загалом упродовж шести місяців до органів та підрозділів внутрішніх справ області надійшло понад 5 тисяч звернень громадян, з них понад 87% - заяви, більше 12% - скарги та 0,3 % - пропозиції.
У результаті розгляду близько 2200 звернень задоволено, за 1072 заявами громадянам відмовлено, 379 визнано обґрунтованими, 512 – необґрунтованими. Решта звернень перебувають на розгляді та направлені за належністю до органів та підрозділів УМВС в області. Враховано 14 пропозицій громадян.
587 звернень стосувалися неналежних дій або бездіяльності правоохоронців. З них 309 скарг надійшло безпосередньо на адресу керівництва обласного апарату. Після проведених перевірок 42 звернення громадян визнано обґрунтованими, винних працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.
До керівництва Управління та галузевих служб особисто з початку року звернулося близько 400 чоловік, із них понад 200 – на особистий прийом до очільника відомства. Керівниками міськрайорганів внутрішніх справ на місцях прийнято понад 1100 жителів Кіровоградщини.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool