Кіровоград: для вихованців дитсадка провели гру-змагання

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Наразі у школах та дитячих садках Кіровоградщини триває Тиждень знань з безпеки життєдіяльності. Такі заходи проводяться Управлінням ДСНС спільно з освітянами та мають на меті навчити молодше покоління правильно діяти у екстремальних ситуаціях та й загалом не допускати небезпеку у своє життя.

Форми та методи навчання різноманітні – від виховних годин до пізнавальних акцій за участі рятувальників. Навчати дітей основиним правилам безпеки починають ще змалечку, граючись, вони швидко засвоюють матеріал, а головне – надовго його запам’ятовують.

Тож, 10 листопада у ДНЗ №37 «Ластівка», що в обласному центрі працівники Служби порятунку провели для дітей гру-змагання «Безпечна мандрівка». На першій зупинці дошкільнята наввипередки відгадували загадки та продовжували віршовані вислови про безпеку малюків. На другій - кожен маленький учасник уявляв себе рятувальником на чергуванні та тренувався швидко та правильно одягати протигаз. Звичайно, допомагали у цьому гості з пожежно-рятувальної служби. Рухливі змагання чергувалися із завданнями на кмітливість, тому діти активно включилися у гру. Під час подорожі вихованці «Ластівки» дізналися які предмети безпечні, а які – ні. Знають вже малюки й чому небезпечно брати до рук сірники, або іграшки, які знайшли на вулиці.

На завершення мандрівки рятувальники побажали дітям слухатись батьків та вихователів, бути уважними та завжди берегти себе від небезпеки. Вихователі отримали від гостей застережні листівки, пам’ятки та брошури, якими зможуть користуватись для навчання дошкільнят.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool