Кіровоград: дитячі розваги на 6-7 лютого

Лютий 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави та розважальні заходи

6 лютого – «Айболить і Бармалей» за К.Чуковським (6+) поч. о 12.00 (Казка про вірних друзів, які разом з лікарем відправилися у небезпечну подорож до Африки, щоб порятувати хворих мавпенят)

6 лютого – Концертна програма "Перший ювілей" клубу авторської пісні та поезії "Байгород". У програмі беруть участь: В.Холявко, А.Шульга, В.Молчанов, А.Корінь,О.Антоненко, Н.Шмітке, В.Трусихін, З.Штирєва, дитячий ансамбль "Флоренс"(керівник В.Кончаков).
Спеціальний гість - Олег Швидкий.

Поч. о 16.00 годині. Вартість квитка – 30 грн.

7 лютого – «Таємниця рудого Жевжика» В.Нестайко (5+) поч. о 12.00 (фантастична казка про людську любов і доброту, які перетворили маленьке бісеня на справжнього хлопчика)

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням дарунків і солодощів

Довідки за тел. (0522) 24-28-94
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool