Кіровоград: дитячі розваги на 12-13 вересня

Вересень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей

12 вересня - «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітаров (4+)
Сучасна повчальна історія про маленького автомобільчика на ім’я Жужик, який несерйозно поставився до настанов старої Тумби та мудрого Ліхтаря щодо важливості уваги на дорозі і потрапив у неприємну аварію. А в небезпечних перегонах ледве не втратив і свого нового друга Дирчика. Завдяки трагічним подіям автомобільчики зрозуміли, що найголовніше в їхньому житті – увага і дотримання правил дорожнього руху.

13 вересня - «Гусеня»» Н.Гернет, Т.Гуревич (3+)
Казка-гра, у якій юні глядачі допомагають нерозважливій дівчинці Оленці пасти, а потім і рятувати маленького гусенятка Дорофія з лап хитрої Лисиці, що обманом і хитрістю зайняла їжачкову хатку. Вистава вчить сміливості, відповідальності, виховує почуття дружби та взаємодопомоги.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми  з врученням солодощів і дарунків. Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool