Кіровоград: дитячі розваги на 10-11 жовтня

Жовтень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 2107 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей

10 жовтня - «Кицьчин дім» С.Маршак (5+)

У будинку заможної й гордовитої Киці - прийом поважних гостей:
Цапа з Козою, Півня з Куркою та веселої Свині. Лише бідним голодним небожам - кошенятам відмовлено у гостинності. Та коли трапляється пожежа і чудовий будинок перетворюється на попіл, стає зрозуміло, хто справжній друг і помічник у біді.

11 жовтня - «Ведмідь-рятівник» Є.Гімельфарб (4+)
Двоє ведмежат, які виховувалися у лісовому будиночку бабусі й дідуся, вперше потрапляють до міської квартири батьків. Доки дорослих немає вдома, за малечею приглядає старша сестричка. Та хіба ж вона в змозі встигнути за непосидючими бешкетниками, які так і норовлять всюди всунути свого носа. Але завдяки татові-рятівникові та відповідальності Мушки, усі витівки малечі закінчуються благополучно.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі (субота, неділя) проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків. Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool