Кіровоград: дитяча афіша

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

27 квітня - «Таємниця рудого Жевжика» В.Нестайко
Рекомендований вік для перегляду – від 5 років

Мале руде бісеня на ім’я Жевжик втекло з пекла, не витримавши знущань свого опікуна Люциперія, і потрапило в сім’ю до самотніх Діда й Баби. За любов і доброту Люциперій збирається покарати стареньких.
Але Жевжик, пізнавши справжні людські почуття, віддає свою чарівну силу заради порятунку людей, які стали рідними.

28 квітня - «Мийдодір» Ю.Чеповецький
Рекомендований вік для перегляду – з 5 років

Схвильований Слон телефоном розповідає дідусеві Корнію страшну історію про хлопчика-Невмиваку, від якого повтікали усі речі. Зрозумівши, що хлопчик опинився у біді, друзі вирішили його негайно рятувати. На допомогу приходить досвідчений Мийдодір з цілою армією щіток та мочалок і перетворює брудного ледаря на гарненького, чистенького хлопчика. Вистава вчить дотримуватися правил гігієни та виховує негативне ставлення до ліні.

28.04 – розважальна програма до Дня іменинника (копії свідоцтв про народження квітневих іменинників для замовлення безкоштовного запрошення приймаються до 27 квітня)

1травня, останній раз у 74-у театральному сезоні, - вистава з ростовими ляльками «Казковий зорепад» за п’єсою Н.Педько
Рекомендований вік для перегляду – від 4 років

Добра казка про маленького Дракошу, який спілкується з навколишніми мешканцями лише посередництвом комп’ютера і не уявляє, як гарно можна проводити час у колі справжніх друзів, особливо на свята. Побачивши у небі неймовірно чаруючій зорепад та дізнавшись від мами про можливість здійснення загаданого бажання, маленький мрійник намагається придумати, що ж йому найбільше потрібно? За деякий час, після спілкування з перехожими казковими мешканцями, які поспішають на зустріч з друзями, щоб весело зустріти свято, Дракончик розуміє, чого справді найбільше бажає…

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool