Кіровоград: директора державного підприємства затримали на хабарі

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 2301 | Коментарі: 0

50-річний чоловік раніше, відповідно до укладеного з ним договору, виконував функції директора державного підприємства.

Під час реалізації належного підприємству майна, громадянин вирішив продати його по заниженій собівартості. Для цього запропонував внести «покупцеві» офіційно до каси менше третини від реальної суми, все інше з метою отримання особистої вигоди зажадав отримати від потерпілого готівкою.

«Після сплати місцевим жителем до каси 18 тисяч гривень, посадовець зустрівся з ним у приміщенні свого кабінету, де й остаточно «завершив» угоду, отримавши грошові кошти у сумі 20 тисяч гривень, - розповідає заступник начальника ГУНП в області Дем’ян Таршин. - «Помічені» грошові купюри на місці вилучили працівники поліції».
За цим фактом працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації
ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool