Кіровоград: державі відшкодовано понад 1,6 мільйона гривень збитків

Січень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Низка заходів, вжитих органами внутрішніх справ Кіровоградщини протягом 2013 року, сприяла викриттю понад 270 кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності. За 76 фактами особам повідомлено про підозру.

Із вказаної кількості кримінальних правопорушень 17 – факти хабарництва. Найбільша сума хабара склала 50 тисяч гривень.
За 15 кримінальними правопорушеннями з ознаками корупції закінчено досудове розслідування. Із числа направлених до суду з обвинувальним актом кримінальних проваджень 10 – розпочато за фактами хабарництва. Вказаними правопорушеннями державі було нанесено збитків на суму у понад 1,6 мільйона гривень, які повністю відшкодовано у ході досудового розслідування.
Крім того, впродовж минулого року працівники органів внутрішніх справ області склали та направили до суду 24 адміністративних протоколи про порушення вимог антикорупційного законодавства. 19 адмінматеріалів вже розглянуто у судах, за 13 з них прийнято рішення про накладення штрафу на посадовців різних рівнів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool