Кіровоград: депутати на ярмарку

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

27 грудня в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся передноворічний ярмарок виробів вихованців позашкільних навчальних закладів Кіровоградської області. Кіровоградський обласний ЦДЮТ брав активну участь у ярмаркуванні.

Так, відвідувачі, а це депутати обласної ради, які з’їхалися на сесію та працівники державних структур, були у захваті від новорічних ялинкових прикрас, коників, підков, вишитих рушників, картин та навіть одягу, який також був представлений на виставці-продажу. Окрім фінансового задоволення від продажу своїх робіт представники позашкілля Кіровоградщини ще й мали змогу поспілкуватися з можновладцями та один з одним. «Проблем та пропозицій дуже багато, але сьогодні ми говорили тільки про свята – про Новий Рік та Різдво. Вітали колег, друзів та звичайно народних обранців » - зазначила одна з учасниць ярмарку.
С.Коропалова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool