Кіровоград: депутати і службовці міської ради допомогли спецпризначенцям

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України до бійців 3-го полку спеціального призначення завітали секретар міської ради Іван Марковський, начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко та представники депутатського корпусу міської ради Дмитро Терзов і Андрій Фомуляєв

Вони передали спецпризначенцям комплекти спеціального спорядження, закупленого за кошти, зібрані депутатами і працівниками виконавчих органів міськради. Серед подарунків – ефективні “горілки” шведського виробництва, які працюють на будь – якому рідкому паливі і спеціальні тенти. Т.в.о. командира частини підполковник Сергій Єременко щиро подякував за таку необхідну і вчасну допомогу і пообіцяв, що вже за день – два це спорядження служитиме кіровоградським бійцям на передовій. З початком зими, відзначив Сергій Єременко, розвідгрупи полку гостро потребують білих маскувальних халатів, спальних мішків з комфортністю до -20 С і теплових прицілів. Іван Марковський запевнив командування полку, що працівники міської ради і надалі підтримуватимуть воїнів – спецназівців. Сьогодні у міській раді триває збір одноденного заробітку, який теж планується використати для закупівлі потрібного спорядження.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool