Кіровоград: депутата сільради визнано винним у корупції

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

За результатами судового розгляду протоколу Кіровоградської місцевої прокуратури до адміністративної відповідальності притягнуто депутата Іванівської сільської ради, викритого на корупції.

Кіровоградським районним судом чиновника визнано винним за ч.1, ч.2 ст.172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП та накладено адміністративне стягнення в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 3,7 тис грн.
Протиправні дії депутата було виявлено місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання вимог законодавства в сфері запобігання корупції на підвідомчій території. Встановлено, що чиновник прийняв участь у голосуванні про виділення собі земельної ділянки площею 1,2 га для ведення особистого селянського господарства.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool